Kind en gezin

Omdat we een kleine praktijk zijn, krijgt u snel en persoonlijk antwoord van ons. U heeft direct contact met de gedragsdeskundigen. Wij vinden het belangrijk dat u de ondersteuning krijgt op de manier die u wilt en zetten daar graag een extra stap voor. Als het nodig is, kunnen wij een beroep doen op de collega’s uit ons uitgebreide netwerk om aanvullende expertise te leveren.

Het traject

De gedragsdeskundigen van de Kinderacademie overleggen met u over uw hulpvraag en de mogelijke oplossingen. Zorgvuldigheid en respect staan hierbij voor ons voorop. Als u na een eerste gesprek besluit met ons samen te willen werken, dan doet de gedragswetenschapper een voorstel voor de inhoud van het diagnostisch onderzoek. Tevens ontvangt u een overzicht van de kosten en wederzijdse afspraken. Als u hiermee akkoord gaat, start het onderzoekstraject. Mocht hierna begeleiding nodig zijn om de adviezen uit te voeren of mocht behandeling nodig geacht worden, dan verwijzen wij door naar professionals in ons netwerk.

Samenwerking

De Kinderacademie maakt gebruik van de kennis en ervaring van specialisten uit het vakgebied.  Deze specialisten kennen wij door ons uitgebreide netwerk en hebben bewezen waardevolle aanvullende expertise te kunnen leveren.

Contact

U kunt zelf contact opnemen met de Kinderacademie Groningen. Wij zorgen dat u snel en persoonlijk een reactie krijgt. Het is ook mogelijk dat een hulpverlener, zoals de huisarts, u naar ons doorverwijst. In beide gevallen gaan we vrijblijvend met u in gesprek om te kijken of de Kinderacademie u van dienst kan zijn bij het beantwoorden van uw vraag of probleem.