Kind en gezin

Wij zijn een enthousiast team, dat op een laagdrempelige manier ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en hun ouders. Wanneer u een beter beeld wilt van het leervermogen of de algemene ontwikkeling van uw kind, kunnen wij u van dienst zijn. Ook wanneer u vragen heeft over opvoeding, ontwikkeling, leren of gedrag kunt u bij ons terecht.

Ontwikkelings- en Intelligentieonderzoek

De Kinderacademie is gespecialiseerd in ontwikkelingsonderzoek bij jonge kinderen en in intelligentieonderzoek bij kinderen in de basisschoolleeftijd en adolescenten. Wij kunnen u inzicht geven in het niveau en de sterke en minder sterke ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind. Dit kan van pas komen als u meer wilt weten over wat uw kind goed of minder goed kan, wanneer uw verwachtingen van de leerprestaties niet overeenkomen met die van de school, of wanneer de CITO-score of het schooladvies afwijken van uw verwachting.

Daarnaast bieden wij uitgebreider onderzoek aan, waarbij naast een intelligentieonderzoek ook specifieke problemen in kaart gebracht worden, zoals achterblijvende schoolse vaardigheden of gedragsproblemen.

Meer informatie

Faalangsttraining 8 -12 jaar 

Sinds de zomer van 2017 is Francien gecertificeerd Bikkeltrainer. Binnenkort willen wij de faalangsttraining ‘Koele Bikkels aanbieden voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De training bestaat uit 4 groepsbijeenkomsten en leert kinderen  op een aansprekende manier om te gaan met faalangst. De training wordt gegeven in onze praktijk aan de Herestraat. Eventueel zijn individuele trajecten mogelijk. Heeft u belangstelling voor deze training of wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar: info@dekinderacademie.com. De kosten voor de totale training zijn 75 euro.

AGB-codes

Code Zorgverlener: F.G. Geerds 94-012218
Code Prakijk: 94-59634